Corona

Gezien de omstandigheden rondom het corona virus verlopen de bijlessen anders dan normaal. Sinds de crisis begon heb ik me gespecialiseerd in het geven van online bijlessen. Vanuit huis kunnen leerling met mij meekijken op de ipad, en zodoende verlopen de bijlessen overzichtelijk en soepel. Ik maak gebruik van speciale software die mij in staat stelt verschillende kleuren te gebruiken (om alles overzichtelijk te houden) en screenshots te maken die na de bijles direct doorgestuurd kunnen worden. De leerling hoeft hiervoor niks te installeren, de leerling heeft alleen een google-account nodig.

Update:
Sinds de versoepeling van de maatregelen kunnen de bijlessen ook weer in persoon plaatsvinden. Er zal nodige afstand gehouden worden en leerlingen zullen worden gevraagd hun handen te desinfecteren voor de bijles start. Daarnaast zal ik tussen alle leerlingen in de tafel desinfecteren en de ruimte ventileren. Ik ga er van uit dat de rest van de regels (niet komen met verkoudheidsklachten etc.) voor zich spreken. Neem gerust contact met mij op als u vragen heeft.

Nog steeds heeft online bijles de voorkeur. In eerste instantie dacht ik dat online les geven niet fijn zou zijn, maar na het optimaliseren van online lesmethodes kwam ik tot de conclusie dat het met de juiste hulpmiddelen en software juist wél voordelig kan zijn. En daarbij zijn we nu extra flexibel omdat we reistijden zo veel mogelijk elimineren.